lauantai 23. kesäkuuta 2012

Mosaiikkiaskartelua


Olen kauan suunnitellut mosaiikkitöiden tekemistä, kaakelienjämät miehen viimeisimmältä remonttiraksalta antoivat innostuksen toteuttaa vihdoinkin jotain. Leca pilariharkko muuntui kukkaruukuksi. 

Tämä se vasta oli mukavaa puuhaa. Ostin marketista saviruukun kun en kirpparilta löytänyt tarpeeksi isoa, saneerauslaastilla tähänkin kaakelisirut pintaan ja yön yli kuivumisen jälkeen saumauslaastia ja reilusti!!

Eiks oo nätti? Ruukku on aika iso, tähän pitää käydä ostamassa kesäkukka :)


6 kommenttia:

  1. Onpas nättejä! Sinä se jaksat askarrella - minulla on kummallinen kausi menossa, kun mikään käsillä tekeminen ei nyt innosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!väreillä on kiva leikkiä. no kun samassa suvussa ollaan niin taitaa meillä molemmilla tämän sortin tekeminen olla kausiluontoista ja puuskittaista, oletko samaa mieltä?

      Poista
    2. Voipi olla! Ja vielä niin, että sitten kun se tekemisvaihe iskee päälle, niin tekee sit ja perusteellisesti! Toissa syksynä mm kudoin kymmenen sukkaparia putkeen, sen jälkeen en ole puikkoihin kajonnut :D

      Poista
  2. Hieno ruukku, kukka voikin olla sitten vaatimattomampi kun komeat kasvupuitteet.
    Kaakeliliimalla sisätilaruukkuihin ja keilapalloihin mosaiikit liimasin, saneerauslaastillahan kylläkin edukkaammin kiinniitää.
    Monet on mahikset, ja mielenkiintoista hommaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahaa kaakeliliima...kiva ja kiitos neuvosta!isännän jämäpusseilla vain käyn ja muutenkin etsin aarteita tuunattavaksi omilta nurkilta :)

      Poista
  3. Hieno homma Leila! Kyllä minäkin sellainen roskidyykkari olen että tuo ukkokulta jo huomauttelee että mikä ihmeen hyötykäyttöasema meillä. Piikkilanka vyyhdenkin jemmasin, siitä kyllä tuli noottia.

    VastaaPoista