lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lisää Wendeliniä


 Voi kun oon iloinen!
Sain äidiltäni vuoden 2010 kalenterin MW- kuva-aiheilla. Ihanaa!Kokonaista kaksitoista kaunista ja värikästä kuvaa kauniille paperille painettuna. 
Sopivan ajankohtainen tämä pellavapää näin pääsiäisen lähestyessä.  Tänään oli sääkin ihan kuin kuvassa; vielä lunta paikoin paljonkin, pehmeänvalkoisia pilvenpalasia sinisellä taivaalla ja kipakan viimainen tuuli.  
Äidillä söin mämmiä, sokerin ja täysmaidon kera.  En ole varmaan viiteentoista vuoteen sitä maistanutkaan, vaikka ihan hyvin sitä saatan syödä. Ei ole vain tullut ostettua. Nam nam kerran vuodessa.











2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kuva! Muistan, kun lapsuudessa laitettiin seinälle jouluna joulukuva, sellainen pitkulan mallinen painokuva ja pääsiäisenä pääsiäiskuva. Niitä sitten kateltiin :). Tuosta MW:n kuvasta tulee mieleen kaikki kansakoulun kevätlaulut!!!
    Ja ajatteleppas: Kuukauden päästä on vappu ja pääsee vetelemään vappuviuhkaa pitkin vesilätäkköjä :)! KEVÄT!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin oli niitä keittiönseinällä. Pääsiäisenä oli valokuvamainen kapea juliste missä oli pääsiäistipuja rivissä ja jouluna oli Carl Larssonin keittiöaihe.Muun muassa.
      Mulle kevät on sitten kun tarkenen istua terassilla juomassa kaffia, eli ei vielä. Tosin vain talvelle allerginen toteaa näin..ja vappu merkitsi AINA sitä että äidillä ja isällä oli vapaata, ja minä sain laittaa valkoiset polvisukat ja pikkukengät, ja useimmiten pystyi tinttaahan tuvanpääsä. Ai vedeltiinkö jeppiksessä viuhkoja vesilätäkössä? Kuulostaa kivalta :D

      Poista