maanantai 26. maaliskuuta 2012

Maanantaivuodatus

Ihan varmasti jokaisena aamuna ja jokaisena päivänä tapahtuu kaikenlaista masentavaa; aamukahvin keitossa eilisiltanen suodatinpussi hajoaa käsissä keittiönmatolle matkallaan roskikseen, telkkarin kaukosäätimen patterit vetelevät viimeisiään, jalkoja palelee pohkeisiin asti kaksista villasukista huolimatta, ja vessan peilissä katsoo masentavan turpeat silmäpussit vastaan. Mutta laitetaan kaikki maanantain piikkiin, eikö vaan? Facebookissakin on tänä aamuna useammalla kuin yhdellä kaverilla -__- -fiilis.
don´t you worry ´bout a thing...
Mutta jotain kivaa keksin tähän aamuun vaikka väkisin. Sain juuri laskut hoidettua verkkopankissa ja siitä tulee aina semmoinen tyytyväinen olo. Rahan menoa ei voi estää, mutta onneksi taas selvittiin :D. Eilinen elokuva Loma Roomassa (Teemalta) teki vaikutuksen!Vakuuttelin siipalleni ettei se ole mikään - ja yhtäkkiä itse seurasin sitä lumoutuneena.  Elokuvan muisteleminen tuo vieläkin hymyn maanantaiaamun kasvoilleni.  Tästä kun pääsen käyntiin, niin tiskit ja pyykit ja villakoirat ja kissankarvat hoituvat hujauksessa. Eikä se ole mitään perusmaanantaiällötyshommaa, sitä tehdään meillä seitsemän päivää viikossa.

7 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogimaailmaan!!! Ihana on sulla terassi - ja oma huone!!!!! Olen kade! Ja nyt pääset näkemään mun toisen blogini, kun avaat ton kommentoijan nimen.....
    - jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja apuva..edelleen..;) ehkä jonkun ajan kuluttua jo naureskelen itelleni.

      Poista
  2. Tulipas mieleen, että Semmareilla on biisi nimeltään "Paska maanantai". Mahtaa löytyä you tubesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. semmarit tekee maanantaista oikeen ihanan ja onnistuneen päivän!

      Poista
  3. Kiitos ilmoituksestasi! Taidanpa piipahdella blogillasi jatkossakin.
    Tyylikäs on blogisi!
    Sinulla hyvä sanallinenkin ilmaisu. Tahtoo taidot muutoinkin taidokkaille kasautua.
    Minullakin ollut kauan blogi, itse tehty, kaipaisin fiksumman blogipohjan vaan en ole "viksu" silleen että uskatautuisin sitä uusimaan.
    http://sinikkaplusisaari.blogspot.com/
    Siinä osoitteeni.
    Kotivivunikin päivitetty,
    www.sinikkaplusisaari.com
    Kaunista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep kiitos sinikka!olen kyllä käynyt blogissasi joskus mutta nythän siitä tulee ihan "must" kun tähän koukkuun on käynyt :)

      Poista